NuntiOver mij

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer jij jouw eigen kracht weer gaat ervaren, je vol vreugde je vleugels uitslaat om dát te doen wat jij ten diepste verlangt.

Mijn naam is Henriette,

Een energetisch levenscoach die jou helpt alles uit het leven te halen wat erin zit!

Misschien herken je het wel: je bent hooggevoelig, pikt snel de energie van een ruimte op en je voelt aan wat er met anderen aan de hand is. Maar niemand lijkt het echt te begrijpen, je negeert het maar en bewandelt het pad wat voor je uitgestippeld ligt: studeren, werken, carrière, auto, huis, gezin, etc. Totdat je je realiseert dat je niet gelukkig bent, je hebt het gevoel dat er meer is, dat je kwaliteiten links hebt laten liggen die veel belangrijker zijn dan het werk dat je nu doet.

Zo ging het bij mij. Ik groeide op als hooggevoelig en hoogbegaafd kind, maar niemand wist wat ze met mij aanmoesten. Laat staan ikzelf. Ik ging naar het gymnasium, studeerde rechten en werkte vervolgens jarenlang als jurist.

Maar het duurde niet lang voordat ik me ging vervelen. Diep van binnen voelde ik dat ik dit werk met geen mogelijkheid de rest van mijn leven kon blijven doen. Als het zo moest, keek ik op tegen de komende veertig jaar van mijn leven…

Ik wilde iets anders. Ik wilde iets met mensen doen. Mijn gevoeligheid en empathie inzetten om mensen te helpen.

Het was tijd om het roer om te gooien.

Wat ik niet had verwacht, is dat ik zoveel tegenwerking zou ervaren…

Mijn vrienden en familie vonden het absurd dat ik mijn carrière de rug toekeerde. Die studie rechten waar ik zo hard voor gewerkt had! En dan ook nog kiezen voor een opleiding tot polyenergetisch therapeut…

Niemand begreep het.

Maar ik ben altijd een dwarsdenker geweest en wist dat ik maar één ding kon doen: mijn hart volgen. Mijn vreugde volgen.

Dat weten hielp me om door te zetten. Ik bleef in mijzelf geloven, in het pad dat ik gekozen had. Wat anderen daar ook van mochten vinden. Was het makkelijk? Absoluut niet. Als ik erop terugkijk, had ik zó graag iemand naast me gehad. Een levenscoach, iemand die me hielp in te zien hoe onbelangrijk het is wat anderen ergens van vinden. En hoe belangrijk het is om je vreugde te volgen. Die persoon die ik toen miste, die ben ik nu voor jou.

Ik help je bij de confrontatie met levensvragen als ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat wil ik?’ Ik nodig je uit om voor jezelf te denken en uit vrijheid je eigen keuzes te maken, zodat je je eigen kracht weer gaat ervaren. Want als je die ervaart, ga je voelen wat jouw verlangens zijn en wat jij hier te doen hebt. Je (her)ontdekt je passie. En je (her)ontdekt de vreugde.

Want als er één ding is waarvoor we hier zijn, dan is het wel om vreugde te ervaren.Een aanstekelijke vreugde, die iedereen met wie je in aanraking komt, meer vreugde laat ervaren.

Na vele coachopleidingen, cursussen en tientallen sessies met klanten, heb ik in de loop der jaren mijn eigen techniek ontwikkeld, die ik graag de Henriette-techniek noem. Ik maak daarbij gebruik van coachtechnieken die ik leerde tijdens mijn opleidingen, maar voornamelijk van familieopstellingen (beeldtaal/contextueel denken), heling met behulp van de Ho’oponopono vergevingstechniek en de energetische stoelen URIM-code en Broncode (een nieuwetijdsmethode waarbij het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd). Lees meer over deze technieken op de pagina over individuele coaching.

Samen gaan we onderzoeken waar jouw kracht ligt (hint: in jezelf), wat je tegenhoudt die kracht te ervaren en hoe jij weer in je kracht kan komen te staan. Ik laat je zien dat er meer mogelijk is dan je nu denkt, dat je keuzes hebt, dat jij zelf je pad kunt kiezen. En zo, stapje bij beetje, steeds meer vreugde in je leven mag uitnodigen.

Ben jij klaar om in je eigen kracht te gaan staan?

Neem direct contact met mij op voor een afspraak. Ik kijk ernaar uit je te mogen ontmoeten!

MAAK EEN AFSPRAAK

Waarom heet mijn praktijk Nunti?

Nunti is een Indiaans woord voor zon. De zon is de bron van alle leven: uit de zon halen mensen hun kracht. Een kracht die ik jou weer wil laten ervaren.

Nuntius is het Latijnse woord voor boodschapper. Ieder mens heeft behoefte aan boodschappen: aanwijzingen, adviezen, mededelingen die hem of haar weer in staat stellen een stap te zetten.

In mijn praktijk ben ik de Nuntius van de Nunti. De Nuntius die jou je eigen kracht helpt te hervinden, zodat jij de volgende stap kunt zetten op jouw pad.

MAAK EEN AFSPRAAK