NuntiEnergetische huiszuivering

Ervaar je gevoelens van angst of onrust op bepaalde plaatsen in huis?

Heb je last van slaapproblemen, vermoeidheid en te weinig energie?

Heb je weleens het gevoel dat er ‘iemand’ in huis aanwezig is?

Dan kan een energetische huiszuivering de rust helpen te herstellen.

Neem meteen contact op

Als de energie in je huis verstoord is, dan merk je dat al snel aan de sfeer in huis. Het voelt er onbehagelijk, je slaapt onrustig en er is vaak disharmonie tussen de bewoners. Soms gebeuren er zelfs onverklaarbare dingen in huis of heb je het gevoel dat er constant ‘iemand’ in huis is.

Vaak hangen er dan nog energieën in huis van overleden personen, vorige bewoners, of nare gebeurtenissen die in het huis hebben plaatsgevonden. Tijdens een huiszuivering stem ik af op deze energieën en verwijder of neutraliseer ze.

Hoe werkt het?

Na een telefonische intake kom ik bij je langs en loop samen ik met jou door het huis. Ik observeer hoe jij (en je gezin) je in het huis gedraagt en ik stem af op de energie van het huis met behulp van een wichelroede.

De wichelroede slaat uit op plekken waar de energie uit balans is. Als het gaat om een entiteit, zoals een overleden persoon, dan begeleid ik deze naar het licht. Als er sprake is van negatieve energie, voel ik in waar die energie mee te maken heeft. Dat laat ik je zelf ook voelen, zodat je het verschil ervaart voor- en na de energetische zuivering. Ik laat de negatieve energie door mij heen stromen en neutraliseer de energie. Je voelt meteen dat de negatieve sfeer van deze plek is opgeheven en veel prettiger aanvoelt.

En dan?

Na afloop bespreek ik met je welke negatieve energieën ik heb opgepikt en waarom die aanwezig waren. Als bewoner heb je namelijk veel invloed op de energetische huishouding van je woning. Misschien dat ik je vragen stel over zaken die zich hebben voorgedaan binnen het gezin of het huis, of over wat er bekend is over de vorige bewoners.

Op die manier kan ik je advies geven over wat jij zelf kunt doen om de energie in huis te verbeteren en positief te houden. Dat vind ik belangrijk, want door zelf actie en verantwoordelijkheid te nemen voor de energie in je huis, ga je ervaren hoe krachtig je bent. Ook dat beïnvloedt de energie in huis en, hoe prettiger jij je voelt in je woning, hoe krachtiger je wordt.

Na de energetische huiszuivering…

  • Voelt je huis weer rustig aan
  • Heb je weer het gevoel dat je écht thuis mag zijn
  • Voel je je weer veilig in je eigen huis
  • Slaap je beter en heb je meer energie gedurende de dag
  • Voel jij je krachtiger in je eigen energie

Boek hier een energetische huiszuivering